TRAŽITE NOVI KAPUT? Donosimo vam predloge najlepših modela lokalnih dizajnera

Kaputi lokalnih dizajnera oduševiće vas na prvi pogled.

Instagram

Jesen se ne može zamisliti bez dobrog kaputa, pa zašto onda ne biste izabrali nešto u čemu ćete i izgledati dobro i biti zaista drugačiji, a u isto vreme čime ćete podržati radove domaćih dizajnera.

Budite uvereni da ovi modeli mogu da stanu rame uz rame sa najvećim svetskim brendovima, a samo je na vama da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil. 

PaspulWear

Brend koji možete naći u Belgrade design district-u, u Klasa radnji. PaspulWear su sjajni dugački vuneni kaputi, uglavnom sa pojasom i V izrezom.

Lipa

Još jedan brend koji se može naći u Klasi, ali naravno i online. Iako u ponudi prvenstveno imaju haljine, bluze i aksesoar, Lipa nudi i koloritne kapute od svlie, viskoze i tafta.

Šnajder

Vuneni kaputi i bomber jakne pravi su šik komadi kojima nećete moći da odolite. Ne bez razloga. 

Nevena Kragić

Ljubitelji avangarde obožavaće nestvarne kreacije Nevena Kragić. Obratite pažnju i na njene kožne jakne jer garantujemo da će vas raspametiti.

Dragana Ognjenović

Ukoliko imate malo veći budžet na raspolaganju, te želite pravu malu investiciju da uložite u kupovinu kaputa/mantila, komadi Dragane Ognjenović su idealni za to. Sofisticiranost, minimalizam i kvalitet.

Ana Ljubinković

Zbog njenih kaputa osetićete se poput Alise u zemlji čuda. Možda ovako nešto nije za svakoga, ali jedno je sigurno - nema šanse da vas ne primete.

Jovana Marković

Svi komadi naše afirmisane dizajnerke odišu kosmopolitskim vajbom. U kaputima i mantilima Jovane Marković osećaćete se kao da hodate Njujorkom.