MELANHOLIČNA EGZOTIKA IZ KOMŠILUKA: Duo MARISOL objavio live session mango popa

Novi hrvatski muzički dvojac marisol objavio je live izvedbu pesama kojima pozivaju u svoj plesni i melanholični svet mango popa.

Marisol 

U želji da zasviraju i da ih malo bolje upozna, dvojac predstavlja četiri live izvedbe pesama s njihovog nadolazećeg albuma prvenca imena “Žene mape”. Sve ih autorski potpisuju sami, a reč je o pesmama “Žene mape”, “Mango”, “Pasivna agresija” i “Kontrol frik”.

U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio-vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje ovaj duo.

Video je snimljen u januaru ove godine u enterijeru i eksterijeru hotela Arkada na Hvaru. Rediteljka je Nikica Zdunić, za snimanje je bio zadužen Vjeko Palinić, audio mix potpisuje Igor Ivanković, dok je Mario Monga Gamulin izvršni producent. Ovaj video ili tačnije muzički film, prethodi i novom singlu “Pasivna agresija” koji će biti objavljen u sredu 24. februara. Biće to drugi singl izdvojen s debitantskog albuma “Žene mape” zakazanom za proleće.

Nakon hvaljenog prvog singla “Kontrol frik”, kojeg prati i sjajan spot, marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop. Akustične gitare i glas duo je upakirao u retro akustično-elektronski zvuk s elementima nekog ”staro-novog”, ali dinamičnog Mediterana.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši