Mi vam predstavljamo listu fine dining restorana - sofisticiranih i jedinstvenih, u koje kada jednom odete uvek ćete se vraćati. 

Homa

Čuveni restoran kombinuje prvoklasni fine dining meni i svedeni, topao enterijer. Na meniju nalaze se jela od povrća, mesa, deserti, najbolja selekcija vina... Izdvajamo: benje sa crnim tartufima na zlatarskom kajmaku sa orasima, grilovanu hobotnicu na kremu od badema, tartar od junećeg filea i dimljene koštane srži, kao i limun tart sa sorbetom od jogurta i zove.

Salon 1905

Ovaj restoran esencija je stila, elegancije i neprolaznosti - kako u ponudi jela i pića, tako i u usluzi, te svakom detalju enterijera. Nalazi se u zgradi nekadašnjeg Geozavoda, a na meniju se nalaze između ostalog: pačje grudi u sosu od crne tamjanike, domaće papardele, marinirana šumadijska zečetina sa sosom od bibera...

New Balkan Cuisine 

Zamišljen kao fine dining restoran koji spaja tradicionalno i savremeno, nasleđe Balkana i nove ukuse, New Balkan Cuisine je zaista i ispunio ovaj cilj i očekivanja. Na dve lokacije - Dorćolu i na Savskom Vencu, ovi restorani nude izvrsnu kuhinju, ljubaznost osoblja i moderan enterijer.

Maison Boho 

Osnovan 1982. godine, Maison Boho nalazi se u Kralja Petra, i zaista odaje utisak scenografije iz Džejm Bond filma. Sa menija izdvajamo: crne špagete sa polpom od morskog ježa, limetom i mentom, zatim teleće skalopine sa pireom od krompira i vlašca.

Bistro Mali Pijac 

Kako ide ona starogradska "beogradski mali pijac potopila Sava"... A ovaj Mali Pijac je potopljen samo prefinjenošću! Što ukusom, što vizuelno...