Marco Polo

Testenina Marco Polo pravi se od durum semolina brašna koje sadrži visok procenat proteina što igra veliku ulogu u teksturi paste. Kada boje pastu, to su isključivo prirodne boje koje dobijamo od spanaća, cvekle, kurkume ili sipinog mastila. U pitanju je sveža testenina i kao takva se dostavlja na kućnu adresu. 

Moje gnezdo

U pitanju je ručno pravljena testenina - taljatele, rezance za supu, mašnice, flekice i široke rezance za gulaš ili paprikaš (od integralnog, speltinog, pšeničnog brašna). Ako se pravilno čuvaju, na tamnom i suvom mestu, rok trajanja je do godinu dana. Prednost domaće testenine je što ima zdravu boju, predivan miris i kuva se kraće nego industrijska testenina, samo 3-5 minuta, što je prednost u ovim užurbanim vremenima.

Nikad basta 

U asortimanu ovog brenda nalaze se testenine od belog, integralnog i mešanog brašna, kao i punjene testenine (sa mesom, sirom, povrćem, ali i slatke). Ova domaća pasta koja se pravi sa velikom količinom pažnje i ljubavi (nije samo floskula), će vas u potpunosti očarati.