S.I.R. 

Kao što mu i ime kaže (hehe) u pitanju je kraljva i kozija mocarela sir sa različitim ukusima - od lavande (that's right), borovnice, tartufa do spoja limuna i bibera.

Friški Jazački

Sir sa jedine planine u Vojvodini ne može da izneveri. Nešto tradicionalnijeg spoja - sir sa brusnicom i biberom, sa bosiljkom, kimom, uz sremačke mesne specijalitete će vas jednostavno raspametiti.

Džemovi TO JE TO

Kombinacija ukusa ovih džemova je jednostavno savršena: šljiva i ruzmarin, malina i menta, šljiva sa cimetom i rumom, kajsija i đumbir, višnja i čokolada. Ukusni i kvalitetni, savršeno će leći na parče hleba sa puterom uz šolju mleka. 

Mingle džemovi

Ovi 100% prirodni džemovi prave se na porodičnom gazdinstvu na obroncima Golije i sadrže 70% voća. Neki od ukusa su: kajsija, đumbir i menta, višnja i rum, šljiva i kakao.

Ljuti štrajk

Ovi prirodni ljuti sosevi su zaista za ljubitelje ljutog - žuti, crveni, braon i habanero. Prave se na planini Jelici blizu Čačka.

Aguara čokolada

Koji slatkiš može biti ukusniji od domaćih, ručno pravljenih čokolada? Bela, sa vinom, crna, sa malinom i kozijim sirom... Aguara tim prave i razne vrste toplih čokolada i kakaa. Ko voli nek' izvoli.

Olga - ulje od bundeve

Ovo ulje se pravi bundevinog semena, puno je vitamina i može se koristiti kao preliv za različite salate i druga jela. Takođe, u njihovoj ponudi nalazi se i bundevin puter.

Sok od limuna

Pretpostavićete pametno da je brend Sok od limuna fokusiran na sok od limuna. Najbolja limunada evaaaa.