SVE POD KONAC: Uz ove planere i rokovnike bićete organizovani i u 2021. godini

Budite praktični i organizovani i u godini koja je pred nama.

Unsplash 

Moj rokovnik

Ovaj brend ima zaista bog asortiman: standarde rokovnike, biznis, mini rokovnike, studentske planere, planere za venčanje, planere za obrok, essence, dnevne, e-shop i stone planere.

Smrcha and bo

Brend Smrcha and bo ima predivan dizajn planera i rokovnika, a u samoj ponudi i standardne planere, bullet planere, školske, studentske, mini, planere za porudžbine, sketchbook i kuvare.

Planner for you

U ponudi imaju dnevne i kombinovane planere, sa predivnim dizajnom korica. Kombinovani planeri uključuju 240 stranica i sadrže: deo za postavljanje ciljeva⁣, mesečni deo za 2021. i 2022. godinu⁣, nedeljni deo sa To Do listom za godinu dana bez datuma⁣, deo za beleške, planer putovanja⁣, deo za bitne datume⁣ i gift listu, party planer i točak života i retrospektiva.

Uređeni haos

Ovaj brend duhovitog naziva nudi planere za putovanje, spomenare, dnevnike, standardne ženske planere. Standardni ženski planer sadrži adresar, deo za ljubimca, mesečni pregled, planiranje budžeta, brigu o sebi, slobodno vreme, planer putovanja, rutine i navike, itd.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši