Brana Antović 

Branislava Antović-Aleksić diplomirana je novinarka, preduzetnica i urednica portala Brana's Divine World. Od saveta za uređenje kućne kancelarije, radionica do različitih lifestyle teme - sve se nalazi na njenog instagramu i sajtu.

Karolina Herbut

Finansijski savetnik, Karolina Herbut na svom instagramu redovno deli savete vezane za racionalno upravljanje platom, štednju, finansijski stres i sl. Redovno održava i radionice, te ćete svašta naučiti ukoliko je budete pratili na instagramu.

Nevena Madžarević 

TV producent i voditeljka, Nevena Madžarević na svom instagramu predstavlja kako izgleda raditi u medijskom sektoru, ali i opuštajuće momente iz života.

Ksenija Marinković 

Ksenija je osnivač i kustos X Vitamin galerije u Beogradu. Koliko je glamurozan, a koliko naporan posao u sektoru kulture, te ko su najpopularniji mladi ali i afirmisani umetnici u Srbiji - naći ćete na njenom profilu.

Tamara Bekčić

Na instagramu zaposlene mame i direktorke Chapter4PR agencije, Tamare Bekčić naći ćete inspiraciju za bavljenjem odnosa sa javnošću, možda i najviše od predivnih fotografija sa njenih putovanja.