PARFEMI KOJI ĆETE ŽELETI DA NOSITE U SPAVAĆOJ SOBI: Čine da krv "proključa" i da se osetite poželjno i zavodljivo

Neki parfemi deluju poput afrodizijaka, te vam mogu biti glavni adut kada zavodite partnera.

Nina Ricci via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Svaka žena treba da ima u svojoj kolekciji makar jedan parfem koji je čini zavodljivijom, i budi u njoj ono najbolje do te mere, da joj ne treba ni šminka, ni frizura, ma ni odeća da bi se osećala sek*i.

Poznato je da odeđene note imaju gotovo afrodizijačko dejstvo, te tako, ilang ilang pomaže kod opuštanja i intimne želje, dok vanila čini atmosferu zavodljivijom. No, daleko od toga da su to jedini mirisi koji su poželjni u spavaćoj sobi.  

Sudeći po brojnim videima na društvenim mrežama, muškarci su glasali za neke od najpoznatijih parfema koji na njih imaju hipnotičko dejstvo i čine da polude za partnerkom, te u nastavku obratite pažnju na ovih 5+ mirisa, ukoliko vam treba i tako nešto u kolekciji.

1. YSL Beauty Black Opium

lilly.rs 

Ovaj miris je tako opojan i topao. Sa notama kafe, belog cveća i vanile, savršena je mešavina seksi i slatkog.

2. Jimmy Choo Woman

jasmin 

Miris koji se smatra za afrodizijak u bočici oduševiće vašeg partnera toplim notama.

3. VALENTINO - Born In Roma Donna Intense

jasmin 

Valentino Born in Roma Donna Intense je kombinacija cvetnog ćilibara sa notama jasmina i vanile. Opojan, dugotrajan i zavodljiv.

4.  Baccarat Rouge 540

Instagram 

Rođen iz veštine parfemera i mudrosti nastale vremenom i iskustvom, ovaj parfemski ekstrakt je, za Francisa Kurkdjiana, vrhunac stvaralaštva. Radi se o zavodljivom, erotičnom i jakom mirisu savršenom za izlaske. Možete ga voleti ili mrzeti, ali ovaj miris jednostavno je morao da se nađe na listi.

Pročitajte još: PARFEM KOJI MIRIŠE POPUT BACCARAT ROUGE 540, I BOLJE, A ZA MANJE PARA: Miris zbog kog će vas svi pitati šta to nosite

5. Xerjoff Lira

belodore.rs 

Lira je femme fatale sa gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekim začinskim jezgrom sastavljenim od cimeta i sladića koja daje opojni zaokret.

Pored ovih 5 apsolutnih pobednika svih mogućih lista, donosimo i još neke parfeme koji su imali dosta glasova: Marc Jacobs Daisy, Gucci Bloom, Jo Malone Peony & Blush Suede, Dior Hypnotic Poison, Chanel Coco Mademoiselle, Tom Ford Black Orchid, Ariana Grande Cloud, Mancera Coco Vanille i naravno, Carolina Herrera Good Girl.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540  TikTok/@kodmaje

Izvor: Wanted J. S.