Određeni mirisi deluju baš kao afrodizijak, bude sva čula i raspaljuju maštu, a to možete saznati i na TikTok profilu Schoolboy’s Scents. Dečko koji se predstavlja kao stručnjak za parfeme otkrio je koje to mirise muškarci prosto obožavaju da osete na ženama.

Muškarci ne samo da paze na izgled žene s kojom su na sastanku, nego pre svega na njen miris - i to vrlo intuitivno. Dakle, može li naš odabir mirisa pomoći da privučemo svoju simpatije? Jasan odgovor: da!

Ukoliko tragate za novim parfemom koji ćete nositi ove sezone, a želite da privučete pažnju muškaraca, nastavite da skrolujete i otkrijte 3 parfema koja su uvek dobar izbor prema mišljenju ovog muškarca:

Najbolji parfemi za žene prema mišljenju muškaraca Tiktok/schoolboymoe

YSL Libre

To je topao i elegantan miris koji sadrži note jasmina, cveta narandže i slatke lavande i idealan je za one posebne, elegantne prilike u kojima želimo da pokažemo svoju najbolju verziju. Parfem je namenjen snažnim i samouverenim ženama koje mirišu moćno u skladu sa svojim karakterom.

Tom Ford Lost Cherry

Ovo je voćni i slatki miris u kojem ćete osetiti note crne trešnje, gorkog badema i likera.

Xerjoff Lira

Lira je femme fatale sa gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekim začinskim jezgrom sastavljenim od cimeta i sladića koja daje opojni zaokret.

Xerjoff Lira parfem.
belodore.rs