Proleće je stiglo, a topli dani su idealno vreme da se oslobodite teških, zimskih mirisa i pronađete nove prolećne parfeme koji će vam doneti potrebnu svežinu.

Početak nove sezone nije samo period kada pravimo tranziciju u ormarima već je i savršen trenutak za promene svakodnevnih beauty navika. Kao poslednji deo te rutine, ali i jedan od najvažnijih, svakako je nanošenje omiljenog parfema koji će na najbolji način zaokružiti ceo izgled.

parfem
Freepik/ freepic.diller 

Bez obzira na to da li ste verni jednom klasiku ili ste kroz godine stvorili malu kolekciju u kojoj svaka mirisna nota nosi drugu emociju, dolazak proleća uvek je odličan trenutak da izađete iz zone komfora i da isprobate nešto drugačije kompozicije. S obzirom na to da toplo vreme menja hemiju naše kože, parfemi koje ste nosili tokom zime, sigurno su prejaki da biste ih koristili tokom leta.

Ako ne probate različite parfeme, nikada nećete znati da li postoji neki bolji od onog koji već koristite.
Zato smo za vas izdvojili TOP 10 parfema koji su trenutno na sniženju u svim Jasmin parfimerijama. Cene pogledajte na Jasmin online stranici jer postoje razlike u zavisnosti od mililitraže. 

screenshoot/ jasmin parfimerija Jasmin parfemi na sniženju!