Teško da je ijedan parfem bio obavijen tolikim velom magle kao što je to bio slučaj sa mirisom koji je u 2023. proglašen za treći najpopularniji. 

Njegov specifičan, topao, gurmanski šmek ostavlja trag koji se ne zaboravlja, a opet, iako je sam miris prepoznatljiv, kao da su se devojke po svaku cenu trudile da ga sakriju jedne od drugih. 

Međutim, nijedna tajna ne može se skrivati doveka, te ni ovaj parfem nije izuzetak, a mnoge je iznenadilo kada se saznalo da je reč o Burberry Goddess

Burberry Goddess parfem.
jasmin 

Iznenađenje leži u tome što niko nije očekivao da će baš Burberry uspeti da napravi jedan tako elegantan i zavodljiv miris, no čini se da nova kampanja donosi velika iznenađenja. 

Burberry Goddess spada možete svrstati i u gurmanske i u blago puderaste parfeme i spaja moćnu mešavinu 3 vanile. Najpre ćete osetiti njen sladak miris sa infuzijom drvenastih formula, kakaa, đumbira (koji upravo i "ubija" preteranu slatkoću) i laganih nota lavande.

Potom ćete osetiti vanila kavijar u srednjim tonovima, i na samom kraju, "vanilla absolute" koja suvereno vlada i ostavlja dugotrajan trag na koži. 

Možda ćete se pitati zašto je lavanda u priči i imati bojazan da parfem miriše "sapunasto", ali to nije slučaj, naprotiv. Lavanda se oseća u jedva primetnim tragovima i njen zadatak je da naglasi vanilu, te zato i jeste deo gornjih nota.

Pročitajte još: PARFEM KOJI MIRIŠE POPUT BACCARAT ROUGE 540, I BOLJE, A ZA MANJE PARA: Miris zbog kog će vas svi pitati šta to nosite

Nežno sladak, opojan, kremast, ženstven... tako su ga opisale hiljade devojaka koje su se zaljubile u ovo novo Burberry "čudo".

Takođe, ovo je jedan od onih parfema koji su se našle u samom vrhu onih koji muškarci vole na ženama

A s obzirom da se listi može dodati i da miriše skupo, cena mu ide u prilog, te iako bi neko očekivao da ovako nešto ne može da košta ispod 200 evra, Burberry Goddess se može naći za oko 10.000 dinara

Sve u svemu, ovo je defintiivno miris na koji treba da obratite pažnju i koji je idealan za prelazne periode, a ukoliko ste ga probali, pišite nam kakvi su vaši utisci i da li je vredan "hajpa" koji se oko njega digao na mrežama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novi Tom Ford parfem Tiktok/jadealycebod

Izvor: Wanted J. S.