Dobar parfem nekada je bitniji i od samog outfita. Možete biti i najjednostavnije obučeni, ali ukoliko imate dobar miris, vaše izdanje skočiće makar za klasu više nevezano da li je u pitanju look za posao, grad ili pak doček nove godine.

No, ukoliko planirate da u najluđoj noći zaista ostavite utisak i potencijalno privučete pažnju osobe koja vam se dopada, nije loše da vaš fokus bude na alhemiji nota i mirisa koji opijaju, mame, privlače i obaraju sa nogu. U prevodu - na one koji deluju zavodnički na suprotni pol. 

Mi smo izdvojili 5 za koje je većina muškaraca reklo da ne mogu da im odole na ženama, te ih imajte u vidu, naročito ako se spremate da obradujete sebe novim mirisom.

1. YSL Libre

YSL Libre je #1 parfem.
jasmin 

Topao, elegantan miris koji sadrži note jasmina, cveta narandže i slatke lavande idealan je za one posebne prilike u kojima želimo da pokažemo svoju najbolju verziju. Parfem je namenjen snažnim i samouverenim ženama koje snažno mirišu u skladu sa svojim karakterom.

2. Black Opium, YSL

Black opium je klasik sa kojim nema greške.
lilly.rs 

Drugi na listi je klasik - Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem je favorit mnogih žena i ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svetliji miris kruške i madarine.

3. Good Girl, Carolina Herrera

Good Girl je omiljen parfem mnogih.
Carolina Herrera 

Treći parfem koji će vam sigurno doneti more komplimenata je Carolina Herrera Good Girl koja ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog stola.

4. Xerjoff Lira

Xerjoff Lira je sjajan gurmanski parfem.
belodore.rs 

Na listi mora da se nađe i prestižniji miris, čuveni Xerjoff Lira koji će svakoga oboriti s nogu femme fatale notama s gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekom začinjenim jezgrom cimeta i sladića za opojan twist.

5. Lolita Lempicka Original

Lolita Lempicka parfem.
pun miris 

.I naposletku, parfem koji se ne vidi često na listama. Mnogi vole ovaj parfem ali ne znaju ni da kažu zašto. Podseća na praline, karamele i prilično je sladak, pa ga muškarci verovatno vole jer ih asocira na nežnost.

Iako smo izdvojili 5 koji su imali najviše "poena", listu ćemo dopuniti sa još nekim podjednako popularnim predlozima kao što su: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, Chanel Coco, Guerlain Mon Guerlain, Tom Ford F* Fabulous, Sweet Like Candy, Ariana Grande.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novi Tom Ford parfem Tiktok/jadealycebod

Izvor: Wanted J. S.