Ako ste među strastvenim obožavateljkama parfema i mislite da vaša kolekcija izmiče kontroli, jedna TikTok zvezda ima dovoljno mirisa da se može meriti s drogerijom. Ali bukvalno! Devojka po imenu Heba krajem prošle godine postala je viralna kada je svojim pratiocima dala uvid u stotine bočica parfema koje poseduje.

U videu koji je pregledan više od 3,7 miliona puta, žena je otkrila da od stotina mirisa koje ima postoje samo tri kojima muškarci ne mogu odole. 

"Kada imate ogromnu kolekciju parfema, ali momci priznaju samo ova tri", rekla je Heba. Pogledajte u nastavku o kojim parfemima je reč...

1. Black Opium, YSL

Prvi je Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem je favorit mnogih žena i ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svjetliji miris kruške i madarina.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ona je Carolina Herrera Good Girl koja ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog stola.

parfem carolina herera good girl
Carolina Herrera via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale je Sweet Like Candy miris Ariane Grande. Gornje note su kupina, kruška i bergamot; dok su bazne note vanila i kašmir. 

A u nastavku otkrijte Zara parfeme koji mirišu nalik luksuznim:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease