Nije tajna da žene vole dobre parfeme i da vole da lepo mirišu, a još više volimo da pronađemo odlične parfeme po povoljnim cenama. Upravo su to parfemi iz Zare, high street radnje koja pored odeće i modnih dodataka ima i kolekciju parfema koji oduševljavaju svojim mirisom, a svako može da ih priušti.

Nije tajna ni da se Zara parfemi često porede sa dizajnerskim parfemima jer često mirišu gotovo identično i pristupačniji su. Postoji miris za skoro svako raspoloženje i priliku, od svežih cveća do drvenih i začinskih nota.

Najbolja stvar je što se cene kreću od 1000 dinara, pa u svoju kolekciju svakako možete dodati i jedan iz Zare.
Ispod smo odabrali neke od najboljih i najpopularnijih koje morate isprobati.

Femme 1,390 dinara

Opisana kao "topla, dugotrajna i prijatna", ova toaletna voda mogla bi da postane vaš prepoznatljiv miris koji ćete nositi u jesenjim i zimskim mesecima. Note cveta plumerije i božura sa kremastom teksturom vanile i belog mošusa i drvenim notama u bazi čine ovaj parfem neodoljivim.

Femme Zara parfem 1,390 dinara.
ZARA 

Red Vanilla 1,390 dinara 

Sofisticiran, topao i začinski miris sa cvetnim i slatkim notama, kako ga Zara opisuje, ovaj parfem je daleko od dosadnog i prosečnog. Miris je senzualan, sa notama irisa i crvenih božura u kombinaciji sa sočnim notama mandarine i slatkim i delikatnim naznakom maline koji se stapa sa notama vanile.

Red Vanilla zara parfem 1,390 dinara.
ZARA 

Pink Flambe Winter 1,390 dinara

Senzualna toaletna voda čije cvetne note ljubičice pomešane sa delikatnim mošusnim drvenim srednjim notama ispuniće vas predivnim osećajem. Ovo je topao, elegantan i neodoljiv miris, idealan za hladne jesenje i zimske dane.

Zara parfem Pink Flambe Winter 1,390 dinara.
ZARA 

Exotic Mimosa 1,590 dinara

Ovaj miris ima od svega pomalo, a u njemu mimoza postaje sam centar mirisa sa dodirom puderastih akorda zelene boje i meda. Ovo je vrsta parfema koju možete nositi iz dana u noć i nećete pogrešiti sa izborom.

Zara parfem Exotic Mimosa 1,590 dinara.
ZARA 

Wonder Rose 1,390 dinara

Ako tražite klasičan cvetni miris, ne tražite dalje. Ova toaletna voda sa notama kruške, crvenog voća i akorda tutti frutti je sve što vam treba.

Zara parfem Wonder Rose 1,390 dinara.
ZARA