S dolaskom jeseni, dolaze i novi parfemi koji će biti aktuelni tokom hladnijih meseci. Parfemi se uglavnom predstavljaju početkom proleća i jeseni (oko septembra), i upravo to je idealno vreme da izaberete novi miris koji po kojem će vas svi pamtiti.

Izdvojili smo nekoliko parfema koji će narednih meseci biti u fokusu...

YSL Exclusive Libre

Cvet šafrana je središnji deo ovog popularnog parfema, a potiče iz marokanske bašte. Začinjenu aromu ublažuju lavanda i cvet narandže. Osnova od ambera, vanile, meda i vetivera stvara jesenju atmosferu.

Armani Si Passione

Smeo, svež i živahan - tri reči koje opisuju Armani Si Passione. Ovaj miris kombinuje centifoliju i damast ružu sa pikantnom crnom ribizlom i bergamotom. Mošus i vanila u bazi čine parfem zanimljivim i primamljivim.

Dior J’adore

Ovaj miris predstavlja simfonija cveća i vode. Formula je bez alkohola, što znači da je oštar hemijski miris koji većina parfema ima kada se koristi prvi put izostaje.

Gucci Guilty Intense For Her

Gucci Guilty je omiljen parfem ove modne kuće, a sa novom verzijom su otišli korak dalje. Citrusna mandora je obavijena ilang ilangom, tuberozom i šljivom, sa dodatkom vanile, zemljanog vetivera i pačulija u osnovi.

Boss The Scent

Ovaj parfem kombinuje začinski ružičasti biber u zrnu sa slatkim cvetom narandže, zemljanim vetiverom i drvenim notama akigala drveta. Savršen je za večernje izlaske ili za samouveren dnevni miris.

Prada Paradoxe

Sladak, ali snažan i neobičan miris. Opisuju ga kao svetli, cvetni miris sa mošusnim tragom koji se razvija tokom dana.

Dolce & Gabbana Dolce Lily

Parfem koji je voćan i poletan. Ovaj miris predstavlja kombinaciju italijanskog bergamota, marakuje i blistavog ružičastog ljiljana meša se sa ružom, mekim mošusom i vanilom. Rezultat je radosni miris koji ima dubinu koja se razvija tokom nošenja.

Mugler Alien Goddess

Nova verzija kultnog parfema sa pojačanim toplim notama vanile i kašmira. Idealan je za prelaz iz leta u ušuškanu jesen. Jasmin je takođe pojačan u parfemu, ali su zadržane note koje čine obožavani DNK orginalnog Aliena.

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose

Cvetni parfem koji je veoma nežan. Solarni bergamot i senzualna šljiva stapaju se u kremastu vanilu i zajedno daju veoma seksi parfem.

Chanel No1 De Chanel L’Eau Rouge Revitalising Fragrance Mist

Za ovaj parfem kažu da je Chanel No5 nove generacije. No1 nova mladalačka linija koja je svežija i manje formalna. 

A u nastavku otkrijte Zarine parfeme koji mirišu poput luksuznih brendiranih mirisa:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease