Mnogo je parfema koji su svetlost dana ugledali u 2023. godini, ali među uniseks mirisima vredi obratiti posebnu pažnju na ove nove parfeme. Njihove kompozicije podjednako dobro stoje i na muškarce i na žene, čineći da se zaljube na prvi miris.

Donosimo 4 najboljih parfema koji su objavljeni 2023. godine, a mnogima nisu poznati.

Un Jardin à Cythère Hermès

Nežan i lagan parfem sa trendi notom pistaća savršeno se slaže sa biljnim akordima i aromama bademovog mleka. Parfem je pogodan za one koji cene sofisticiranost i eleganciju.

Un Jardin à Cythère Hermès
hermes 

Vanille Leather BDK Parfums

Vanila je najpopularniji miris koji vole ljudi širom sveta. Ovaj parfem je prvobitno uokviren mekim i baršunastim cvetnim kompozicijama, koje potom otkrivaju drvenaste i kožne nijanse. Miris je dobar za zimu jer je gust i topao, piše Attention.plus.

Vanille Leather BDK Parfums
bdkparfums.com 

Une Pistache Obvious

Ugodnu aromu pistaća podržavaju zelene, začinske, drvenaste i kremaste note. Pored toga, kompozicija otkriva svetle bademove i mlečne nijanse, koje toliko cene ljubitelji parfema.

Une Pistache Obvious
obviousparfums.com 

Smoky Soul Olfactive Studio

Ovaj parfem će biti savršen za ljubitelje mirisa čaja. Azijske uticaje podržavaju osmantus i lapsang souchong, koji daje dimljene i kožne tonove.

Smoky Soul Olfactive Studio
olfactivestudio.com 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Novi Tom Ford parfem Tiktok/jadealycebod

Izvor: Wanted A.N.