Da li ste ikada nosili parfem koji vaše samopouzdanje u trenutku diže na maksimim i koji čini da govoto hipnotički delujete na sve pored kojih prođete? Ako je verovati recenzijama, ovako devojke trenutno opisuju miris koji je brzinom svetlosti postao #1 na listi želja mnogih bjuti zaljubljenica i koji je proglašen za najbolji u 2023.

No, čini se da njegova prava popularnost tek kreće s obzirom da je sada, slobodno možemo reći, traženiji i od nekadašnjih favorita Baccarat Rouge 540 i Kirke Tiziane Terenzi. 

Reč je, pogađate, o Bianco Latte Giardini Di Toscana parfemu, a ovo gurmansko mirisno remek-delo učinićete da se osećate kao da vas je neko "uvaljao" u mleko, kolače od vanile, karamelu i med.

Bianco latte je proglašen za najpopularniji miris za 2023.
fragrantica 

Zapravo, da budemo precizniji, u gornjoj noti je karamel, koji se potom nastavlja u kumarin i med, dok su mu baza kremasta vanila i beli mošus. Predivno se razvija i dugotrajan je, te ćete ga osećati na svojoj koži u proseku oko 8 do 10 sati bez promena. 

Pročitajte još: PARFEM KOJI MIRIŠE POPUT BACCARAT ROUGE 540, I BOLJE, A ZA MANJE PARA: Miris zbog kog će vas svi pitati šta to nosite

Izrazito je zavodljiv, i prelepo leže na kožu što ga čini izuzetnim mirisom za one koji žele da ostave utisak.

Parfem se može naći po ceni od oko 150 evra, što ga čini pristupačnijim niche parfemom, te mu pružite priliku da vas opije i zavede, ukoliko ste u prilici. Ko zna, možda baš Bianco Latte postane miris po kojem ćete biti prepoznatljivi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540 TikTok/@kodmaje

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!