Mnogi bi se složili da parfema nikad dosta, a prepreka u prikupljanju parfemskih bočica može biti njihova visoka cena. Tada dobro dođu pristupačnije alternative, a Zara je lider u kreiranju parfema koji su inspirisani skupljim verzijama.

Parfem La Belle Jean Paul Gaultier sadrži note ambera i vanile, a glavna zvezda njegove formulacije je kruška. Ovaj omiljeni miris kreirali su poznati parfimeri Quentin Bisch i Sonia Constant, a Quentin je zaista jedan od najpopularnijih kreatora mirisa koji je kreirao mnoge najprodavanije parfeme za razne brendove, od dizajnerskih do niche.

Iako nekada pristupačne alternative nisu potpuno iste kao originalni parfem, dovoljno su dobre da postanu „dvojnik“. To je slučaj i sa Zara parfemomSultry Pear, koja neodoljivo podseća na bezvremenski favorit La Belle. Kao što ime govori, Sultry Pear je parfemska voda sa mirisom kruške, kombinovana sa notama badema, jasmina i vanile.



Korisnici na mreži Sultry Pear ističu: „Ako tražite alternativu za JPG La Belle, uveravam vas da je ovo najbolji duplikat koji možete pronaći, po veoma niskoj ceni.“Takođe navode da je odličan za one kojima je La Belle previše intenzivan, „La Belle je više zimski miris, ali SP je više prolećno/jeseni. Ovo bi takođe moglo da vam pomogne ako volite opšti profil mirisa La Belle, ali izgleda da je pretežak”.

zara sultry pear parfem
ZARA 

 Bonus video

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540 TikTok/@kodmaje

Izvor: Fashion.hr/ Wanted V.P.