Svaka žena treba da ima u svojoj kolekciji makar jedan parfem koji je čini zavodljivijom, i budi u njoj ono najbolje do te mere, da joj ne treba ni šminka, ni frizura, ma ni odeća da bi se osećala sek*i.

Poznato je da odeđene note imaju gotovo afrodizijačko dejstvo, te tako, ilang ilang pomaže kod opuštanja i intimne želje, dok vanila čini atmosferu zavodljivijom. No, daleko od toga da su to jedini mirisi koji su poželjni u spavaćoj sobi.  

Sudeći po brojnim videima na društvenim mrežama, muškarci su glasali za neke od najpoznatijih parfema koji na njih imaju hipnotičko dejstvo i čine da polude za partnerkom, te u nastavku obratite pažnju na ovih 5+ mirisa, ukoliko vam treba i tako nešto u kolekciji.

1. YSL Beauty Black Opium

YSL Beauty Black Opium je senzualni parfem.
lilly.rs 

Ovaj miris je tako opojan i topao. Sa notama kafe, belog cveća i vanile, savršena je mešavina seksi i slatkog.

2. Jimmy Choo Woman

Jimmy Choo woman je afrodizijak u bočici.
jasmin 

Miris koji se smatra za afrodizijak u bočici oduševiće vašeg partnera toplim notama.

3. VALENTINO - Born In Roma Donna Intense

VALENTINOBorn In Roma Donna Intense
jasmin 

Valentino Born in Roma Donna Intense je kombinacija cvetnog ćilibara sa notama jasmina i vanile. Opojan, dugotrajan i zavodljiv.

4.  Baccarat Rouge 540

Baccarat Rouge 540
Instagram 

Rođen iz veštine parfemera i mudrosti nastale vremenom i iskustvom, ovaj parfemski ekstrakt je, za Francisa Kurkdjiana, vrhunac stvaralaštva. Radi se o zavodljivom, erotičnom i jakom mirisu savršenom za izlaske. Možete ga voleti ili mrzeti, ali ovaj miris jednostavno je morao da se nađe na listi.

Pročitajte još: PARFEM KOJI MIRIŠE POPUT BACCARAT ROUGE 540, I BOLJE, A ZA MANJE PARA: Miris zbog kog će vas svi pitati šta to nosite

5. Xerjoff Lira

Xerjoff Lira je najsenzualniji miris.
belodore.rs 

Lira je femme fatale sa gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekim začinskim jezgrom sastavljenim od cimeta i sladića koja daje opojni zaokret.

Pored ovih 5 apsolutnih pobednika svih mogućih lista, donosimo i još neke parfeme koji su imali dosta glasova: Marc Jacobs Daisy, Gucci Bloom, Jo Malone Peony & Blush Suede, Dior Hypnotic Poison, Chanel Coco Mademoiselle, Tom Ford Black Orchid, Ariana Grande Cloud, Mancera Coco Vanille i naravno, Carolina Herrera Good Girl.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540 TikTok/@kodmaje

Izvor: Wanted J. S.