Nema sumnje da je 2023. bila u znaku svetlih nijansi manikira. "Clean girl" trend je glavni "krivac" što su mlečne i nude nijanse postale među traženijim u salonima. No, iako je bilo mnogo i onih koji su u proteklom periodu birali tonove crvene, daleko su brojnije dame koje su se odlučivale za tamne nijanse, naročito ako nose kratke nokte. 

Tako slobodno možemo reći da su tamni tonovi i njihova sušta suprotnost - svetli i neutralni, delili prvo mesto na listi najpopularnijih. Ista situacija je i početkom 2024. a iako je u prošlosti crna bila gotovo "must-have" kada su tamne nijanse u pitanju, sada su traženije druge boje. 

Crni nokti su u trendu.
Instagram 

Ovako nešto ne treba da čudi ako se uzme u obzir da tamne nijanse izgledaju elegantno i luksuzno, odnosno skupo, naročito na kratkim noktima. 

Zato smo izdvojili trendi nijanse za 2024. za one koji ne vole crnu, a žele da im manikir bude u zagasitim tonovima koji su zavodljivi i sexy. 

1. Espresso braon nokti

2. Bordo

3. Burgundi

4. Pariško plava

Pročitajte još: TRENDY TAMNE NIJANSE KOJE SU REZERVISANE ISKLJUČIVO ZA KRATKE NOKTE: It devojke ih obožavaju jer manikir izgleda skupo

5. Grimizno zelena

6. Metak sivi

7. "Šerpa" plavi

8. Tamno ljubičasti nokti

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

CHOCO GLAZED DONUT MANIKIR HEJLI BIBER ĆE OVE JESENI NOSITI SVE IT DEVOJKE TikTok/haileybieber


Izvor: Wanted J. S.