Iako je tema "celulit" aktuelnija tokom tople sezone kada ne izlazimo iz lepršavih haljina i suknji, period oko dočeka uvek je vrati u fokus, naročito ako planiramo da Novu godinu dočekamo u nečemu kraćem.

Međutim, mnogi upravo zbog celulita odustaju od kombinacija koje su odabrali, ili pokušavaju da stvari "zataškaju" debljim čarapama koje često ne izgledaju najsrećnije.

No, starim trikom slavnih možete da zaboravite na odustajanje od kraćih NG outfita.

Trik sa lakom sa kojim noge izgledaju kao da nema celulita.
Instagram 

Naravno, ovde će biti reč o privremenom rešenju, a ukoliko želite glađi izgled nogu, savet je da ipak promenite faktore koji na celulit utiču, što može biti ishrana, fizička aktivnost... te da se posvetite odgovarajućoj bjuti rutini, masažama i slično. 

Ali, za "quick fix" može vam poslužiti najobičniji lak za kosu (Intesa najbolje) koji koristite za stilizovanje frizure. 

Prekrivanje celulita sa lakom za kosu Tiktok/paradiso_exclusive

Ovaj trik postoji odvajkada, a koristile su ga i zvezde starog Holivuda. Danas, ovo je "kec u rukavu" Bijonse i drugim svetskim lepoticama, ali i brojnim damama sa domaće scene

Sve što je potrebno je da na suve noge naprskate lak, sa akcentom na delove gde je celulit najvidljivi i sačekate da se lak osuši, pa tek onda navučete čarape i to je sve. 

Lako, brzo i efikasno!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Piling protiv celulita tik tok/ flexwithfatu

Izvor: Wanted J. S.