Možda zvuči kao naučna fantastika s obzirom na to da je celulit nešto čime je većina ženske populacije opterećena i čega pokušava da se oslobodi. Razlog je jasan – celulit pogađa neuporedivo više žena nego muškaraca. 

S obzirom na to da su nam lepši dani uveliko došli, ovih dana se više nego ranije osvrćemo na problem celulita s kojim većina žena muku muči. Kreme i losioni mogu da pomognu, tako što će poboljšati izgled vaše kože i donekle minimizirati pojavu celulita, posebno ako ih koristite religiozno.

Celulit
Shutterstock 

U moru obaveza često nam nedostaje to isto vreme, pa na tretman idemo dva puta umesto preporučenih deset i više, u zavisnosti od količine izazova sa kojima se suočavamo.

Srećom, postoje trikovi bolji od drugih koji nam daju priliku ne samo da se brinemo o nezi tela svakodnevno, u svom domu, već nam daju priliku da budemo svesni trenutka u danu koji smo odvojili za sebe.

Prekrivanje celulita sa lakom za kosu Tiktok/paradiso_exclusive

Jedan od trikova jeste nanošenje laka za kosu na mesta gde želite da sakrijete vidljivost celulita! Korisnica TikToka otkrila je sjajan trik koji čini da vaše noge izgledaju uglađeno, sjajno i ono što je najbolje - skriva celulit. Kao najbolji proizvod navodi Intesa lak za kosu.

Isprobavamo već danas! A vi, da li ste čuli za ovaj trik?