S obzirom na to da su nam lepši dani uveliko došli, ovih dana se više nego ranije osvrćemo na problem celulita s kojim većina žena muku muči. Kreme i losioni mogu da pomognu, tako što će poboljšati izgled vaše kože i donekle minimizirati pojavu celulita, posebno ako ih koristite religiozno.

Odmah na početku da vam kažemo da to što proizvođači tvde da postoji instant rešenje za celulut, u praksi nije baš tako. Međutim, tačno je da neki proizvodi zaista mogu brzo pružiti rezultate u vidu zategnutije kože, međutim kada pričama o borbi protiv celulita tada je potrebno malo duže vremena.

Ipak, ako vam je za utehu - celulit nemate samo VI. Otprilike 80% žena starijih od 20 godina pati od pomorandžine kore.

Pored unosa više tečnosti, anticelulit dijete, hidratantne nege i masaže kremama za celulit mogu da ublaže pomorandžinu koru, a evo nekih od najboljih:

Revuele

„Slimming“ kompleks aktivira metaboličke procese u koži, poboljšava cirkulaciju, normalizuje protok limfe i učestvuje u postepenom zatezanju kože i razgradnji masnih naslaga u potkožnim slojevima. Biljni ekstrakti sadržani u kremi aktivno regenerišu i hrane kožu.

revuele anticelulit krema.
lilly.rs 

Afrodita

Podstiče prokrvljenost kože, aktivira limfni sastav i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz potkožnog tkiva. Ubrzava drenažu na područjima sa celulitom i smanjuje izgled „narandžine“ kore.

afrodita krema za celulit.
lilly.rs 

Guam Fango 

Anticelulit krema za brže izbacivanje tečnosti, efikasno oblikuje telo i primenom u redovnoj masaži utiče na smanjenje celulita.

guam fango krema rešava vas celulita.
lilly.rs 

Bioten 

Svojim aktivnim sastavom direktno deluje na podsticanje cirkulacije u dublim slojevima kože i deluje na smanjenje celulita. Tretman traje 4 nedelje kada se očekuju rezultati, odnosno zategnut obim i poboljšan izgled kože.

bioten anticelulit krema daje rezultate za 4 nedelje.
lilly.rs 

Nivea 

Gel krema protiv celulita deluje na vidljivu neprijatnu “pomorandžinu koru” tako što zateže kožu, a suvišne masti iz nje pretvara u energiju. Glavne komponente zaslužne za manje celulita na nogama i zadnici su koenzim Q10 i L-karnitin.

nivea krema protiv celulita deluje na zadnjicu i noge.
nivea