Kada je reč o manikiru, iako se mislilo da će jesen iza nas definitivno biti u znaku tamnijih nijansi bordo i braon, svetli tonovi ipak se su se izborili za svoje mesto pod suncem.

Nude nijanse bila su poprilično tražene u mesecima za nama, no sada se jedna posebno istakla i postala #1 u salonima, što će obradovati sve koji vole svetlije tonove.

Reč je o takozvanoj eggnog nijansi koja nas je "kupila" na prvi pogled, a koja je inspirisana popularnim božićnim pićem.

Savršena kremasta, žućkasto-bela nijansa koje se ne možemo zasititi oduševila je trendseterke, te se na mrežama već mogu naći varijacije na temu, počev od klasičnih stilova, pa sve do frencha, grafičkih rešenje i slično. 

Akcenat je na bogatoj, kremasto-puterastoj nijansi koja asocira na vanilu sa mlekom, a veliki plus je i to što dobro izgleda i na kratkim i na dugim noktima, nevezano kakav oblik preferirate. 

Takođe, ovakvi tonovi sami po sebi izgledaju skupo i luksuzno, što je, verujemo, nešto čemu svi teže, a mi smo pronašli primere zbog kojih ćete jedva čekati da zakažete sledeći termin kod manikirke.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted J. S.