Ova jesen definitivno je u znaku tamnih nijansi manikira, a jedna boja, pored bordo nijansi posebno se istakla i poslednjih nedelja je među najtraženijim u salonima

Ne morate da pogađate dva puta - sigurni smo da ste već znali da govorimo o braon čokoladnim tonovima koji su zaludeli trendseterke i preplavili Instagram feed-ove. 

Međutim, nisu samo choco nijanse te koje su nas "opile" na prvi pogled, već i kombinacija sa oblikom noktiju koji lagano ali sigurno sklanja sa radara sve ostale. 

Verovatno vam nije promaklo da su kratki nokti daleko više u modi od dugih, ali jedan oblik gospodari iznad svih ostalih. Reč je o kratkim badem noktima, a ovako nešto ne treba da čudi s obzirom da je reč o obliku koji svima dobro stoji, izdužuje prste i "trpi" gotovo sve nijanse. Odmah za petama mu je i "oval", ali kratki badem ipak vodi u "trci".

Ipak, sa čokoladnim braon tonovima, dobija se kombinacija koja "vrišti" skupo, luksuzno, seksi... a to je, verujemo, nešto čemu sve težimo. 

Kada je reč o stilovima, bitno je napomenuti da sve dolazi u obzir: 

Frenč

Glossy finish

Matte finish

Glazed, odnosno holo završnica

Sve što vam padne na pamet - može! Samo da je u toplim braon tonovima. Ipak, it devojke za nijansu više nose solid tamne varijante, pogotovo sada kako se približavamo hladnoj sezoni. 

Čokoladni badem nokti definitivno su "vruć" trend sezone, a u nastavku pogledajte još neke varijacije nijansi koje vam mogu poslužiti kao inspo.

Pročitajte još: TAMNE JESENJE BOJE KOJE SAVRŠENO PRISTAJU BADEM NOKTIMA: Nevezano za trendove, ovi sexy stilovi su uvek čist pogodak

Bonus video:

biab manikir TikTok/zhino_jaseem