Francuski manikir je all time klasik koji nikada neće izaći iz mode. Rukama daje elegantni, clean izgled, te ne čudi što je omiljeni stil mnogima, i pored mora i mora trendova koji se rađaju svake godine.

No, ove jeseni, u salonima se traži čak 11 stilova francuskog manikira, te ukoliko vam je zafalilo inspiracije, ili želite da promenite klasični french, pogledajte predloge trendseterki koji osvajaju na prvu. 

1. Micro french

Mikro stilovi ove jeseni dominiraju, a ovako nešto posebno je dobar izbor za devojke koje preferiraju kratke nokte, iako izgleda neobično i na noktima koji su dugi.

2. Metalik french

Metalik nijanse vratile su se na velika vrata, a poslednjih nedelja za nijansu su popularnije zlatne nijanse.

3. French u boji

Ovo je sjajan način da nosite svoj omiljeni stil, ali da mu ipak date zaokret. Već sada je najtraženiji french u braon i bordo nijansama koje su potisnule lepršave, letnje tonove koje smo do sada nosili.

4. Dvostruki french

Ovo je jedan od stilova za koje je bitno da imate dobru manikirku koja zna da radi grafičke stilove. Ukoliko se izvede kako treba, nema osobe koja vam neće zavideti na noktima.

5. Side Swoop French

Još jedan "zaokret" na klasični francuski manikir. Ovaj interesantan stil može da prođe kao grafički, a noktima daje elegantnu, svedenu notu.

6. Zodiac french

Kako se bližimo oktobru i sezoni Noći veštica, sve više devojaka bira i nokte koji su iscrtani zodiac simbolima i slično, i zaista, uz ovako nešto, drugi nakit vam ne treba.

7. Triangular French

Veoma slično izgleda kao "side swoop" ali je akcenat na trouglu koji se pravi u uglu nokta. Triangular french najbolje izgleda na "kockastim" noktima.

8. Stiletto french

Klasičan stil ovog puta nosi se na dugim, stileto noktima koji možda nisu svačiji cup of tea, ali izgledaju vamp i zavodljivo, te čine šaku dužom.

9. Black-and-White Double Line French

Crno-beli stilovi brzo su pronašli put do ljubiteljki klasičnih stilova, te sa ovako nečim nikada nećete pogrešiti.

10. French sa volumetrijskim ukrasima

Kapljice, perlice ili slični 3d detalji možda su i najrazigraniji stil francuskog manikira na listi. 

11. Nude french

Nude nijanse definitivno su našle svoje mesto pod suncem proteklih meseci, a svoju dominaciju na nešto drugačiji način nastavljaju i tokom jeseni. 

Bonus video:

Angel Manikir Instagram/colleenhobson_blog