Kada je reč o manikiru, pravilo je da nema pravila, ali pojedini stilovi već su se izdvojili kada je reč o trendovima za leto 2023. Francuski manikir jedan je od najpopularnijih, a čak i tu postoji više varijacija od kojih se ne zna koja je lepša.

U nastavku pogledajte 10 tipova francuskog manikira koji će definitivno biti glavni trend ovog leta, a samo je na vama da odaberete onaj koji vam se najviše dopada i uklapa uz stil.

1. Rich girl manikir

U pitanju je stil gde se ne koristi klasična bela boja za vrh, već krem nijanse, a manikir zbog toga izgleda otmeno, baš kao što mu i ime kaže.

2. Žuti vrh

Od kako je poznata it devojka Hejli Biber ponela žute nokte, ova boja postala je must na listi trendseterki. Najpopularnija nijansa je nešto između žute i lime green, ali nećete pogrešiti ni sa toplim tonovima koje "vrište" leto.

3. Crni vrh

Crni vrh noktiju umesto belog apsolutni je trend leta. A ovaj edgy manikir fantastično izgleda sa kratkim noktima.

4. Grafički stilovi

Grafički stilovi doživeli su pravu popularnost ove godine, a ovakav manikir siguran je put da budete primećeni.

5. See-through mani

Ovako nešto nije za svakog, ali je definitivno stil koji će vas izdvojiti u masi. Efektno, minimalistički i neodoljivo!

6. Metalik french

Metalik french idealan je za leto i preplanulu kožu. Nose se sve nijanse, a posebno su popularne boja lavande, tirkizna, kao i srebrna.

7. Klasičan francuski manikir

Klasični french mora da se nađe na listi popularnih jer nikada ne izlazi iz mode. 

8. Golden tip

Zlatni manikir postao je jedan od najtraženijih stilova u salonima, i nije teško pogoditi zašto. Sa ovakvim noktima, drugi nakit vam ne treba!

9. Šareni vrhovi

Leto je idealan trenutak da se poigrate s bojama, makar to značilo da će svaki nokat imati drugu nijansu.

10. Pastel french

Pastelne boje popularnije su nego ikad pre, a za ovako nešto možete izabrati jednu boju ili kao sa prethodnim stilom, više njih, ali u soft nijansama.

Bonus video:

Hejli biber nokti tiktok/amberjhnails