Kada je reč o trendovima manikira za ovo leto, više nego ikad traženi su minimalistički, uredni, neutralni stilovi koji čine ruke elegantnim, mlađim, pogotovo kada koža pocrni. 

Samim tim, sve moguće nude nijanse posebno su na radaru trendseterki, pogotovo hrom varijante. Međutim, jedna vrsta manikira lagano ali sugurno postala je jedna od najpopularnijih u salonima, i otvoreno parira uvek popularnom francuskom manikiru. 

U pitanju je stil koji je nekada krasio ruke bogatih devojaka i njihov "old money" način oblačenja, a koji sada mnogi zovu američki manikir. 

Po čemu je poseban američki manikir?

Ono što američki manikir razlikuje od francuskog je boja koja se koristi za vrh nokta. Umesto bele, ovde se bira mlečna nude nijansa, koja je samo malo svetlija od baze, ali dovoljno da ljudima privuče pažnju.

Ovaj efekat može se dobiti i klasičnim francuskim manikirom, samo se umesto providnog sloja maže nude. Ovakvi nokti zaista izgledaju kao vaši prirodni, samo s više sjaja. To je ono što se mnogima najviše sviđa kod američkog manikira.

Takođe, ovi nokti famozno će izgledati na preplanuloj koži, a to je sve što želimo od noktiju tokom leta. Daleko su elegantnija opcija od one "korektor" bele nijanse, kao i od neonskih lakova koji su često popularni leti.

Takođe, lako ćete ih kombinovati sa različitim stilovima nakita, jer izgledaju dobro i uz srebro i uz zlato, kao i sa dragim kamenjem i slično.

Zato i ne čudi što je američki manikir brzo našao put do beauty zaljubljenica i što je već sada must u salonima, a u nastavku pogledajte još neke primere ovog neodoljivog stila. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!