Francuski manikir neće u skorije vreme sa trona najpopularnijih stilova kada su nokti u pitanju, ali ovog leta doživeo je mali "twist" i malo je reći da smo oduševljeni. 

Metalic french defintivno je ukrao srca svih trendseterki brzinom svetlosti, i zaista uz ovakav manikir nakit vam definitivno nije potreban, a posebno dobro će izgledati uz tamniju kožu - idealno kada ste na odmoru. 

No o čemu je tačno reč? Naime, nije tajna da su hromirani stilovi jedan od najvećih trendova 2023. a sada su dobili svoju varijantu i u vidu francuskog manikira. 

It devojke opsednute su metalik vrhovima noktiju, a posebno su tražene tirkizna boja i nijansa lavande, ali i zlatna koja je apsolutna pobednica, a jasno je i zašto.

Na prvi pogled, ovakav manikir izgleda veoma luksuzno, elegantno i drugačije, a ruke dobijaju neki dodatni sjaj kako na dnevnom svetlu, tako i kada uveče izađete u grad.

Takođe, ovakav stil manikira lako se održava, te ne morate da brinete da će se videti nokat koji je izrastao, osim ukoliko birate baš svetlije baze. 

I naposletku, ovako nešto možete dobiti i u kućnoj radinosti i izgledaće apsolutno fantastično, nevezano da li imate kratke ili duge nokte. 

Mi smo pronašli za vas neke od najlepših primera na Instagramu, a na vama je da odlučite koji od ovih primera je baš po vašoj meri.

Bonus video:

Manikir Tiktok/m_squared_nails