Poslednje odbrojavanje pre praznika je tu i polako ali sigurno ćemo moći da kažemo zbogom ovoj mučnoj godini.

Ovo je i period kada mnogi već počinju da planiraju šta će da poklone dragim ljudima pa ako želite ideju o tome šta je novo na tržištu nastavite da čitate.

Ispod se nalazi 5 noviteta za koje smatramo da su vredni pomena.

Weleda Sheer Hydration linija

Iako suv, hladan vazduh čini da posežete za jakim kremama one nisu za svaki tip kože. Zato su tu Weledina nova hidratantna krema i losion koji nude dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju zahvaljujući ekstraktu bodljikavog kaktusa i soka iz listova aloje.

Make Up For Ever šljokičavi ruž

Istina, nošenje maski će definitivno razmrljati vaš ruž ali ipak, biće prilike u kojima ćete ih nositi, posebno u ovom prazničnom periodu. U tome će vam pomoći nova Make Up For Ever svečana linija šljokičavih karmina koja se sastoji od četiri nijanse: Ruby Red Plus Bronze, Fuchsia, Coral i Plum.

L'Oreal Paris Air Volume Mega maskara

Ako tokom pandemije koristite samo proizvode za oči, onda ćete sigurno poželeti da probate najnoviju L'Orealovu maskaru. Ona nudi ekstreman volumen i punoću bez opterećenja trepavica. Reklo bi se da je lagana poput vazduha, baš kao što joj ime kaže.

Huda Beauty Naughty Nudes paleta senki

Hudina nova paleta Naughty Nudes je zapravo reinterpretacija njihove najprodavanije palete ikada. Ona sadrži osamnaest nijansi senki različitog finiša i tekstura koje morate videti uživo!

Ikea Osynlig sveće u saradnji sa Byredo

Jel znate kako miriše dom? E pa, šanse su da miriše upravo kao sveće nastale u saradnji između Ikea lanca i osnivača Byredo brenda Ben Gorhama. Tako da ćete za malu cenu dobiti Ikea sveću koja miriše luksuzno poput Byredo parfema. Šta još možete poželeti tokom predstojećih praznika?