Dženifer Lopez definiše večnu lepotu pa ne čudi što žene širom sveta intrigira "kako joj to polazi za rukom" i u 53. godini života. Mnogi su fascinirani njenim izgledom, a žene naročito žele da saznaju kako pop diva skriva podbradak.

Brojne žene joj se dive jer uspeva da održi privlačan i mladolik izgled uprkos tome što je u šestoj deceniji života. Dok je neki kritikuju uz komentare kako je sve to rezultat botoksa, filera i plastičnih operacija, drugi ističu kako mnoge druge pevačice i glumice imaju ista sredstva na raspolaganju, ali ne izgledaju ni blizu toliko dobro.

Trik Dženifer Lopez za prekrivanje podbratka.
Instagram 

Stručnjaci za estetske zahvate kažu da je Džej Lo sve na licu sređivala s merom i na vreme. Izbegavala je intervencije koje bi drastično promenile njen izgled. Radije se odlučivala na manje botoks i filer korekcije. Dobra genetika i uporna nega, ali i tamnija koža koja je otpornija na štetno delovanje sunčevih zraka, bili su od pomoći mladolikoj latino zvezdi.

Ipak, diva ne krije da mora da se posluži i šminkerskim trikovima. Voli malo da suzi svoje široko čelo, a za dobre fotografije je zaslužna i tehnika konturisanja lica.

Pevačica za to koristi tamni bronzer i svetliji korektor, a glavne tačke su joj obrazi i brada. Promenila je način konturisanja jagodica, pa sad više ne stavlja bronzer na samu sredinu obraza, već nešto više. To joj daje još mladolikiji izgled.

Nikad ne propušta da namaže podbradak da bi dobila svetlucavi efekat. Od brade, pa sve do kraja vilične kosti Dženifer nanosi tamni bronzer i zatim pažljivo izblendira ivice.

„Ne bojte se šminke. Lako ćete skinuti višak čistom četkicom, samo pazite da se boje dobro sjedine“, ističe Lopez.