Zahvaljujući trendovima na pistama svetskih metropola osim što sa, 2021. je bila fokusirana na beauty isprobavanja, posebno kada su u pitanju trendovi obrva.

Davno je prošlo vreme kada su trendovi sa pista svetskih metropola fokusirani samo na modne komade. Beauty je sve više u fokusu, naročito kosa, a naročito kada su u pitanju trendovi obrva.

Bela Hadid nosi tanke obrve.
JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Tokom ekspanzije čupavih obrva činilo se da bi odmah potpisali za jedan beauty trend koji bi zauvek ostavili u prošlosti, a to bi verovatno bile ultra tanke obrve.

Ipak, one su se vratile! Jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki današnjice Bela Hadid je tokom svoje karijere na revijama pokazala gotovo sve, a sada je u Parizu ponela tanke obrve koje su obeležile 90. godine.

Nije čudno da se trendovi 90-ih vraćaju, ali, što se nas tiče, ne mora to baš po svaku cenu. Da, tokom ove dekade većina nas je imala tanku liniju dlačica koju smo nazivali obrvama (jer ako nismo, da li smo uopšte živeli u 90-im?) ali neki trendovi zaista treba da ostanu tamo gde im je i mesto - u prošlosti.

Bela Hadid nosi tanke obrve.
EMMANUEL DUNAND / AFP / Profimedia 

Ipak, važno je napomenuti da Bela nije stanjila svoje prirodne obrve, već ih je izblajhala, a zatim tanku liniju dodala šminkom.

Dopadalo nam se to ili ne, tanke obrve bez sumnje privlače pažnju. Ipak, ostaje da vidimo koliko dugo će opstati na bjuti sceni ovoga puta...