Adriana Lima možda ima 40 godina, ali po njenom izgledu teško da biste to ikada zaključili. Naprotiv. Doduše, i sama manekenka nebrojeno puta je govorila da je za njenu figuru delom zaslužna genetika, a delom i to što se zdravo hrani i neguje godinama, a ona inače spada u red slavnih koji preferiraju prirodna, odnosno organik proizvode.

Lepoti je uvek pristupala iz perspektive zdravlja, a to je podrazumevalo da je hrana gorivo, da je kretanje neophodno i da treba da vodimo računa o svom umu.

Budući da je majka dve devojčice i da je trenutno nosi dečaka, ima želju da prenese te zdrave navike svojoj deci.

"Uvek želim da dam primer svojoj deci kako treba da vode računa o sebi – ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju", rekla je lepa mama.

adrijana lima je naporno trenirala.
printscreen/instagram 

Trudnoća ju je navela da više brine i pazi na stvari koje unosi ili nanosi na svoje telo.

"Budući da sam trudna, moram više da pazim na stvari koje koristim na svom telu. Sve mora da bude čistije. Koristila sam sve što je organsko što je više moguće", kaže Lima.

Lima koristi jednostavnu "caku" iz pomoć koje izgleda savršeno svakog jutra! Naime, zamenila je svoj prethodni način nege kože za prirodne preparate, promenila je proizvode kojima se tušira, pa je čak počela i da umiva lice isključivo flaširanom vodom ili vodom sa pH balansom.

"Trik koji sam naučila je da kada se umivate, ne koristite vodu sa česme. Koristite vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu - a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče bakterije", ispričala je ona, navodi "Marie Claire".

Možda su Adriani Limi dostupni svi mogući kozmetički preparati i tretmani, ali tajna njene blistave i zategnute kože zapravo leži u ovom načinu čišćenja lica.

Osim korišćenja flaširane vode za umivanje, Lima se striktno pridržava svojih dnevnih rutina koje se tiču ishrane, vežbanja i ostalih neophodnih pojedinosti kako bi uvek izgledala besprekorno.