Skoro se nije pojavilo nešto što je izazvalo toliki bum na mrežama kao što su kolagen niti. Kada vidite rezultate, biće vam jasno i zašto, pogotovo jer je u pitanju neinvazivna metoda, a rezultati su vidljivi odmah na kraju tretmana.

No, o čemu je zapravo reč?

Tretman The Silhouette InstaLift, odnosno nitima sa kolagenom i proteinima novitet je na domaćem tržištu, a čak je ovaj postupak pre izvesnog vremena predstavila i naša influenserka Onjia Magdalena koja je na sopstvenom primeru pokazala efekat isth.

Onjia Magdalena pokazala je na sopstvenom primeru kako rade kolagen niti.
pritnscreen/instagram 

U pitanju su "končići" natopljeni kolagenom koji se rastvaraju, a hraniljivi sastojci prodiru u kožu i popunjavaju bore, pospešuju tonus i proizvodnju kolagena. S obzirom da vraćaju koži potrebnu elastičnost i vlagu, ublažuju znakove starenja, i doprinose da vaše lice deluje mlađe.

Najčešće se postavljaju na vratu, u borama "smejalicama" ili na čelu i između obrva.

Onjia Magdalena objasnila je ceo postupak na svojim storijima.
pritnscreen/instagram 

Onjia Magdalena je primera radi pokazala odmah i efekat pre i nakon tretmana, gde se jasno vidi da su bore gotovo "botksirane", iako se ne koristi igla. 

Ovaj tretman inače je nastao u Skandinaviji, a niti su napravljene od peptida, kolagena i drugih sastojaka koji se rastvaraju u koži, a ceo postupak pogledajte u TikTok videu u nastavku zbog čega će vam biti jasno zašto se sve više žena interesuje za ovu proceduru.

I na kraju cena - ono što, verujemo sve i zanima.

Istina je da ovaj tretman koji je pre svega bezbolan, a daje sjajne i najbolje od svega momentalne rezultate nije baš ni za svačiji džep. Cena varira od klinike do klinike, ali se uglavnom jedan par niti kreće od 400 do 550 evra, dok je za dva para potrebno izdvojiti već od 700 do 950 evra.

Stručnjaci savetuju i da se uvek konsultujete kako biste bili sugurni da je ovaj tretman namenjen baš vašem tipu kože, a uprkos "jačoj" ceni, oni koji su probali tvrde da ovaj tretman vredi svakog dinara.

Bonus video:

KOLAGEN FLASTERI PEGLAJU BORE BOLJE OD BOTOKSA: Za nekoliko sati do potpuno glatkog lica TikTok/thewrinklesschminkles/tonyyounmd