Wanted magazin ovog leta motiviše na beg iz zagađene gradske sredine u cilju okretanja prirodi i njenim nepresušnim čarima. U novom, trećem po redu izdanju čitaćete o širokom spektru zanimljivih tema počev od nege i lepote, preko mode i aktuelnih trendova, pa sve do društvenih fenomena o kojima svi bruje ili pak ne žele otvoreno da pričaju jer su tabu. Takođe, u njemu možete otkriti i mnogobrojne mlade talente čije vreme tek dolazi.

Ali kako doći do vašeg primerka i šta tačno uz njega dobijate?

Wanted magazin je izdanje koje izlazi na tri meseca i možete ga kupiti u svim bolje snabdevenim trafikama i marketima širom Srbije. Njegova cena iznosi 300 dinara, a ovoga puta, svaki primerak dolazi sa odličnim POKLONOM u vidu šminke. U pitanju je saradnja sa Aura kozmetikom, a možete odabrati jedan od sledeća dva proizvoda:

1. Aura Brow Art - senka u prahu za popunjavanje obrva koja je vrlo praktična i košta 639 dinara. Uz pomoć malog sunđerastog aplikatora nanosi pigment u samo nekoliko sekundi.

aura brow art
Aura 

2. Aura Quick Stick - kremasti stik za konturisanje koji košta 699 dinara. Dolazi u dve nijanse gde tamnijom ističete konture i udubljenja, dok svetlijom naglašavate istaknute delove, tj. ispupčenja na licu.

aura quick stick
Aura 

Oni su savršeni za letnje mesece, lako se koriste, a o njihovom kvalitetu ne treba diskutovati. Ono što treba naglasiti jeste da za samo 300 dinara dobijate magazin i jedan od dva Aura proizvoda po vašem izboru.