DA LI STE PROBALE KOREKTOR KOJI SAVRŠENO PREKRIVA PODOČNJAKE? Sprkinje ga obožavaju, a trenutno je na sniženju

"Imam ovaj korketor i odličan", "Definitvino najbolji korketor ikada", "Lepo se stapa s puderom i odlično prekriva nepravilnosti"... neki su od komentara zadovoljnih korisnica iz Srbije koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Wanted

Ponalazak savršenog korektora koji će na licu stajati ceo dan, dobro prekriti nepravilnosti i podočnjake, a da pritom ne stvara neželjene efekte i ne isušuje osetljivu kožu nije nimalo jednostavan zadatak.

Ako ste i sami u takvoj potrazi, možda je vreme da isprobate Maybellinov korektor koji je pravi hit na internetu, a gotovo je uvek na listama najboljih korektora, pogotovo kad je reč o drogerijskim odabirima.

Reč je o korektoru Maybelline Instant Age Rewind koji se može kupiti već za 863,99 dinara koliko košta u Lilly dorgerijama. Korektor je dostupan u čak 18 različitih nijansi.

lilly.rs 

Ovaj tečni korektor ima sunđerasti aplikator koji omogućava jednostavno i praktično nanošenje proizvoda na lice, a za njega kažu da je dovoljno naneti tek tanak sloj kako bi prekrile nepravilnosti i podočnjaci. Kad je reč o podočnjacima i natečenosti, mnogi hvale ovaj korektor jer ima moćnu kombinaciju goji bobica i haloksila koja pomaže oko prikrivanja natečenost i vidljivost podočnjaka.

"Imam ovaj korketor i odličan", "Definitvino najbolji korketor ikada", "Lepo se stapa s puderom i odlično prekriva nepravilnosti"... neki su od komentara zadovoljnih Srpkinja koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas