POČETNIK STE? Ovo je osnovnih 6 četkica za šminkanje koje vam trebaju

Sve što vam za početak treba od četkica jesu ove...

Wanted, Shutterstock

Ukoliko tek ulazite u svet šminkanja trebalo bi da posedujete određeni kit, kako bi mogli da počnete sa ovladavanjem tehnika. Pored šminke, potrebno je da imate i određene četkice, kako bi sebi olakšali posao i radili stvari kako treba.

Istina je da su prsti često najbolji alat, ali za proizvode (posebno one u kamenu) je potreban pribor. Zato hajde da počnemo.

Četka ili sunđer za podlogu

Tečni puder možete naneti prvenstveno prstima ali ipak preporučujemo da koristite neku kabuki četku ili sunđer poput ovog.

realtechniques.rs 

Četkica za puder u kamenu

Kameni puder nekada dolazi sa pljosnatim sunđerom i, iako će on odraditi posao preporučljivo je da imate četku za njega. Nanećete ga ravnomernije i efekat će izgledati prirodnije.

realtechniques.rs 

Četkica za rumenilo + bronzer

Ukoliko želite da koristite jednu četku za dve namene, onda je ovakav oblik odealan. Ona ima dovoljno mali vrh da se koristi na jagodicama sa rumenilom, i dovoljno veliku površinu da bi bila efikasna i za nanošenje bronzera.

realtechniques.rs 

Četkica za nanošenje senke

Uvek je dobro imati četkicu za nanošenje senki kod sebe, a ova je idealna za to.

realtechniques.rs 

Četkica za blend

Ovo je zasigurno najvažnija četkica kada je šminkanje očiju u pitanju. Korak blendanja završava bilo koji makeup i čini da oči izgledaju završeno.

realtechniques.rs 

Četkica za ajlajner + obrve

Ukoliko birate jednu alatku onda je kosa četka najbolji izbor, ali mi smo pronašli ovaj set koji je idealan za iscrtavanje allajnera ali možete ih koristiti i za obrve.

realtechniques.rs