NAJBOLJI, A NAJJEFTINIJI PUDERI LAKŠI OD BB KREME: Na prvom mestu puder od 699 dinara koji je zaludeo trendseterke

Za dobar puder nije vam uvek potrebno mnogo novca. Poslednjih meseci mreže bruje upravo o jeftinim, a dobrim podlogama koje svi hvale.

Instagram

Ima li šta bolje nego kada "ulovite" kvalitetan proizvod, a da na njega ne potrošite brdo novca, naročito kada je reč o šminki. Iako nije uvek pravilo da sve što je skupo mora da bude i dobro, kada se radi o puderima, čini se da su oni bolji uvek na onoj drugoj, skupljoj strani.

Ipak, postoje i izuzeci ovog "pravila", a mi smo izdvojili 5 drogerijskih i pristupačnih sa najboljim recenzijama.

1. Hydro Stay Silky Serum

dm  Hydro Stay Silky Serum tečni puder - 699 dinara

Jedan proizvod "srušio" konkurenciju, i prilično smo sigurni da ste ga već videli i na mrežama, jer it devojke ne prestaju da pričaju o njemu.

Reč je o puderu Hydro Stay Silky Serum koji potpisuje Trend it Up, i koji košta samo 699 dinara, a koji, sudeći po snimcima trendseterki, daje nežnu, baršunastu završnicu i lepu pokrivenost.

Koliko se dati proizvod dobro pokazao svedoči i to što su o njemu govorile kako mlade devojke u dvadesetim, tako i one u tridesetim i starije dame, koje su pokazale da puder zaista divno prekriva, i ne skuplja se u pregibima.

2. Catrice tečni puder HD Liquid Coverage

dm 

Tečni puder pruža visoko ali prirodno prekrivanje i oseća se iznimno lagano na koži - baš poput druge kože. Pruža gladak i besprekoran ten. Ultra tekuća tekstura je iznimno visoko kvalitetna i dugotrajna te pruža gladak i besprekoran ten, a ovaj puder košta oko 1.030 dinara.

3. Bourjois Healthy Mix tečni puder

dm 

Ovo je možda najskuplji puder na listi (1.469 dinara), ali sudeći po komentarima, vredi svakog dinaraSveža i kremasta tekstura Healthy Mix pudera oduvek je bila sinonim za blistav, prirodan i predivno ujednačen ten. Formula koja eliminiše znakove umora i pruža licu nov sjaj je sve što želim u jutarnjim satima kada, za potrebe posla, moram instant postići odmoran i svež izgled. 

4. Maybelline New York Fit Me Matte Tečni puder

lilly.rs 

Jedan od najpopularnijih pudera kuće Maybelline, ujedno je i jedna od najpopularnijih drogerijskih podloga. Brojni su razlozi za to, a najvažniji među njima su ti što se savršeno prilagođavanja tenu i potpuno stapa s kožom te ten izgleda potpuno prirodno. Formula s upijajućim puderom kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim, a izbor nijansi je jako dobar. Košta oko 660 dinara.

5. Aura Total Pro 

screenshoot/aura.com 

Tečni puder visoke pokrivne moći za izuzetno dugotrajan mat efekat, čak i do 12h besprekoran izgled kože lica. Zbog svoje jedinstvene teksture, lako se nanosi i razmazuje, bez osećaja teške šminke. Pogodan za sve tipove kože, a sadrži i 30 SPF što ga čini odličnim izborom i za zimu i za leto, a cena mu je 729 dinara.

Možda će vas zanimati da pročitate: DROGERIJSKI PUDER OD SAMO 699 DINARA ZALUDEO JE TRENDSETERKE: Tekstura lakša od BB kreme, a pokrivna moć zavidna

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ROLER ZA MATIRANJE O KOJEM MREŽE NE PRESTAJU DA BRUJE: U trenutku upija MASNOĆU sa lica i čini ten savršenim i na 30+  Tiktok/makeuprevolution/makeuprevolutionfrance