Ima li šta bolje nego kada "ulovite" kvalitetan proizvod, a da na njega ne potrošite brdo novca, naročito kada je reč o šminki. Iako nije uvek pravilo da sve što je skupo mora da bude i dobro, kada se radi o puderima, čini se da su oni bolji uvek na onoj drugoj, skupljoj strani.

No, sada je jedan proizvod "srušio" konkurenciju, i prilično smo sigurni da ste ga već videli i na mrežama, jer it devojke ne prestaju da pričaju o njemu.

Reč je o puderuHydro Stay Silky Serum koji potpisuje Trend it Up, i koji košta samo 699 dinara, a koji, sudeći po snimcima trendseterki, daje nežnu, baršunastu završnicu i lepu pokrivenost.

Hydro Stay Silky Serum tečni puder - 699 dinara
dm Hydro Stay Silky Serum tečni puder - 699 dinara

Koliko se dati proizvod dobro pokazao svedoči i to što su o njemu govorile kako mlade devojke u dvadesetim, tako i one u tridesetim i starije dame, koje su pokazale da puder zaista divno prekriva, i ne skuplja se u pregibima. 

Dobro izgleda i na masnoj i na kombinovanoj koži, iako ga, kao i svaki tečni puder, možete setovati kako bi dobili mat izgled. 

Komentari devojaka dovoljno potvrđuju da ovaj proizvod zaista "radi", kao i da mu je tekstura lagana poput BB kreme

Ovako nešto ne treba da čudi jer je reč o proizvodu koji je sličan serumu, kako mu i samo ime kaže.

Pa ukoliko tražite jeftin, a dobar proizvod koji će učiniti da vaša koža izgleda besprekorno, nije zgoreg da date šansu viralnom puderu brendaTrend it Up.

Bonus video:

ROLER ZA MATIRANJE O KOJEM MREŽE NE PRESTAJU DA BRUJE: U trenutku upija MASNOĆU sa lica i čini ten savršenim i na 30+ Tiktok/makeuprevolution/makeuprevolutionfrance