ZA UVEK SREĐENE OBRVE POTREBNO JE 350 DINARA: Zaboravite na skupe tretmane, ovaj proizvod vam je dovoljan

Sapunom možete začešljati i imati uvek sređene obrve.

Instagram

Svi se možemo složiti da nam je povratak gustih obrva u modu doneo pravo olakšanje, a vrlo otvoreno se smatraju i jednim od traženijih beauty lookova i u budućnosti.

Instagram 

Nakon olovaka i gelova za obrva, na red je došao trend – oblikovanje obrva čvrstim sapunom. Trend sapun obrva prikladno je nazvan, a iako je nekima već poznat, planetarnu popularnost među ljubiteljkama lepote i šminke doneli su beauty gurui društvene mreže TikTok.

Sapun obrve se temelje na tome da čvrsti sapun navlažiš sprejem za lice ili običnom vodom i onda koristiš četkicu za obrve kako bi začešljala dlačice. Make-up stručnjaci i šminkeri preporučuju duže pokrete prema gore, koji će maksimalno podići dlačice.

Instagram 

Iako se čini dosta jednostavno, kao i sa svakim drugim novim beauty trendom, prvo ga moraš sama isprobati da vidiš kako se njime barata.

TikTokerka @millieleer svoje obrve takođe oblikuje sapunom, a njena soap brows metoda izgleda savršeno jednostavno.

This browser does not support the video element.

sapun obrve, obrve, šminka  tiktok/millieleer

Ovo su koraci koje treba slediti za postizanje sapun obrva:

1. Našpricaj sapun vodom ili sprejem za lice
2. Uzmi četkicu za obrve i protljaj je u sapunu
3. Počešljaj svoje obrve prema gore, ili u kojem već smeru želiš da idu
4. Potom poravnaj ivice i voila!

Rezultati koje ćeš dobiti su neverovatni. I najneposlušnije obrve mogu biti “ukroćene” ovom metodom u zaglađeni izgled sličan tretmanu laminacije obrva, samo što se mora obnavljati na dnevnom nivou, a i cena četkice i sapuna ne bi trebalo da prelazi više od 350 dinara.