Browlift ne silazi sa trona jedne od najpopularnijih bjuti procedura, međutim, ukoliko niste sigurni kako bi vam ovako nešto pristajalo, ili prosto želite isti efekat ali bez kiselina koje se inače koriste u postupku, naša poznata influenserka Janka Budmir, pokazala je kako da ovo učinite uz pomoć samo jednog proizvoda.

Naime, nije tajna da obrve potpuno mogu promeniti oblik lica i učiniti ga mlađim, podignutijim. Određena istraživanja su pokazala da su upravo deblje obrve te koje su ključne kada je mladolikost u pitanju.

Ipak, nismo svi rođeni sa takvom predispozicijom, pa ni fitnes influenserka koj je otkrila da je pre tri godine radila tehniku japanskog iscrtavanja. Nakon što je izbledela ta tehnika, po broju pitanja koje dobija vezano za obrve, kako kaže, "sa ovim iskustvom nikome ne bih preporučila da radi i ponavlja tu tetovažu".

Janka Budimir snimila svoju rutinu šminkanja za svaki dan
screenshoot/instagram 

Inluenserka je otkrila da danas konačno ima potpuno prirodne obrve, te da ih je dugo negovala kako bi porasle.

''Dugo sam puštala dlačice i mazala raznim serumima i ricinusovim uljem da bi narasle. Teško rastu jer japansko iscrtavanje zapravo ostavlja ožiljke na koži. Sećam se pre dve godine sam zakazala za laminaciju obrva u jednom salonu (to je ono začešljavanje, pa da same stoje ovako) i devojka mi rekla 'Pa ti nemaš dovoljno dlačica za ovaj tretman'. Od tad sam počela da ih “gajim” i religiozno mažem, i ujutro i naveče, da bi ovako porasle", otkrila je Janka.

Danas kada konačno ima svoje dlačice, Janka obrve stilizuje po poslednjem trendu, odnosno brow lift tehnikom. Za to koristi samo jedan proizvod - gel za kosuGot2Be Schwarkopf koji ih podiže i fiksira da stoje na mestu. Tome doda i nekoliko dlačica uz pomoć olovke za obrve.

Kako izgleda ceo proces šminkanja Janke Budimir, pogledajte u nastavku:

Janka Budimir Instagram/jankabudimir

   w