I kada nisam bila toliki zaluđenik za šminku (a bilo je to baš davno) i tada je u mojoj rutini šminkanja glavni proizvod bio korektor. I danas, iako volim BB kremu i razne blage pudere, proizvod koji je pravi game changer u finalnom make up izgledu je opet - korektor.

S obzirom na to da na dnevnom nivou koristim samo korektor na nesavršenostima na licu, poput podočnjaka, sitnih flekica i crvenila, važno mi je da ima visoku pokrivnu moć i laganu teksturu koja olakšava blendanje. S obzirom na to da najčešće mešam dve nijanse (svetlu na spoljni i unutrašnji deo ispod oka, i nijansu najpribližniju mom tenu na sredini), bitno mi je da brend korektora ima i širok asortiman boja.

Prekrijte tamne podočnjake jednim od naša 3 favorita korektora.
Shutterstock 

Upravo to ima NYX Professional Makeup Bare With Me korektor serum koji je zaslužan za moj blistav izgled svakog dana. Nijanse koje mešam su 01 i 03. Formula ovog korektora je nešto blaža te je odlična za sve koji neguju prirodan look, naročito na dnevnom nivou.

nyx korektor
Alexandar cosmetics 

Glavna prednost ovog proizvoda jeste što se lako blenda, a koža ga lako prihvata, što ga čini gotovo neprimetnim na licu.

Još jedna prednost jeste bočica koja pruža mogućnost da potrošite sav proizvod iz nje, a to znači da nećete baciti svoj novac na nešto što nećete moći da iskoristite. Cena mu je 1.399 dinara za 9,6ml.

Bonus video

KAKO SAKRITI PODOČNJAKE ŠMINKOM Tiktok/ericataylor2347

Izvor: Wanted A.N.