Bez obzira na to da li ste strastveni ljubitelj šminke ili se iste setite samo kada su u pitanju posebne prilike, korektori su nešto što se mora naći u baš svačijem neseseru, a razlozi za to su zaista brojni. Od toga da prekrivnom moći opasno pariraju puderima, pa sve do toga da ih gotovo i ne osetite na koži.

Tips: Ako koristite korektor kao zamenu za klasični puder, onda ga nanesite sunđerom, jer ćete na taj način postići onaj lep, prirodan izgled kože lica. Takođe, savet koji vredi zlata je da uvek počinjete sa malom količinom, a zatim je postepeno povećavate. Jedna od najčešćih grešaka je preterivanje u nanošenju, posebno kada je reč o okoloočnom predelu gde korektor najlakše ulazi u sitne linijice, dodatno naglašavajući same podočnjake.

Danas se na tržištu može naći zaista veliki broj odličnih korektora, a u nastavku možete pronaći nekoliko odličnih drogerijskog ranga koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

L'Oreal Paris Infallible More Than Concealer

Postoji razlog zbog kog ovaj korektor ima stotine recenzija sa pet zvezdica: trenutno maskira nesavršenosti dok istovremeno pruža blistav izgled za najlepši pogled (čak i onda kada ste spavale mnogo manje od osam sati).

L'Oreal Paris Infallible More Than Concealer.
Loreal 

Maybelline Instant Age Rewind

Korektor koji savršeno prekriva podočnjake, kao i sve ostale nepravilnosti na licu. Njegova specifična formula daje zdrav sjaj, a lice čini instant "probuđeno". Vrlo je dugotrajan i efikasan, stoga je s razlogom jedan od favorita mnogih šminkera. Ovaj korektor prekriva, koriguje i konturiše, a sunđerasti aplikator čini ga lakim za nanošenje.

Maybelline Instant Age Eraser.
Maybelline 

Max Factor Facefinity All Day Flawless

Korektor visoke pokrivne moći koja lako menja svaki puder. Fascinantna činjenica je da na licu izgleda potpuno prirodno, dok koža istovremeno dobija blur efekat. Njegova moćna formula uspešno čuva sjaj pod kontrolom, upija ulje i odoleva znoju što ga čini još poželjnijim u neseseru svake žene.

NYX Professional Makeup tečni korektor

Nakon ovoga, neće vam biti potreban nijedan filter za obrađivanje fotografija! Da, toliko je dobar, a pruža srednju do potpunu prekrivenost. 

Bourjois Radience Reveal

Formula ovog korektora je nešto blaža te je odlična za sve koji neguju prirodan look svakog dana. Glavna prednost ovog proizvoda jeste što se lako blenda, a koža ga lako prihvata, što ga čini gotovo neprimetnim na licu.