Ukoliko razmišljate da iz svoje mejkap rutine izbacite puder, tonirane kreme mogu biti sjajna alternativa. Pokrivna moć je od lagane do srednje, što je idealno za devojke kojima treba nešto što će im ujednačiti ten, ali bez osećaja težine. 

Na tržištu se može naći sve više toniranih krema, s obzirom da su poslednjih godina sve popularnije, a poslednjih nedelja jedna je posebno popularna na mrežama. 

Reč je o drogerijskom proizvodu, koji košta samo 510 dinara, a koji je zaludeo bjuti zaljubljenice. U pitanju je Essence skin tint sa zaštitnim faktorom 30 koji se veoma brzo pokazao kao odlična alternativa puderu. 

Essence tonirana krema skin tint
lilly.rs 

S obzirom da sadrži aloe veru i hijaluronsku kiselinu, ne čudi što je formula ove tonirane kreme na listi favorita mnogih. 

Sjajno se pokazala i kod devojaka sa problematičnom kožom, što se može videti i na snimku u nastavku. 

Sudeći po komentarima, plus joj je i što ne oksidira, lako se setuje i nećete imati problem u kombinaciji sa drugim kremastim proizvodima. 

Ne zapušava pore, i ne nakuplja se u pregibima, te je dobar izbor za tople dane, a daje završnicu kao sa filerom. Sve to samo je dodatni plus da ovom drogerijskom biseru date šansu. A ukoliko ste ga isprobali, pišite nam u komentarima kako se kod vas pokazao.

Pročitajte još: #1 PUDER ZA SUVU KOŽU KOJI NIŽE SAMO POHVALE: Za blistav izgled isprobajte ovu negujuću formulu

Bonus video:

Laura Mercier puder TikTok/roseandben

Izvor: Wanted J. S.