Tonirane hidratantne kreme su proizvod koji ima dvostruku funkciju. S jedne strane obezbeđuju hidrataciju našoj koži, a sa druge, zahvaljujući maloj količini boje, pomažu u ujednačavanju tena, pa čak i prikrivanju malih nesavršenosti.

Ako volite osećaj kao da nemate ništa na licu, ali u isto vreme volite da prekrijete nepravilnosti na koži, onda su tonirane hidratantne kreme idealan izbor za vas.

Lično ih posebno volim tokom leta, kada je laganija šminka na licu dovoljna za blistav ten. Na tržištu postoji čitav niz toniranih krema koje, poput pudera, imaju različite dodatne prednosti i nivoe pokrivenosti, ali jedna mi se posebno izdvojila. U pitanju je Farmasi CC krema koja nije nova na tržištu, ali se ženama toliko sviđa da redovno završava na listama najboljih toniranih krema.

Vođena preporukama influensera od poveranja, rešila sam da je isprobam.

Krema ima laganu do srednju, ali nadogradivu pokrivnu moć i dolazi u četiri nijanse (Light, Light to Medium, Medium, Medium to Dark), a regularna cena joj je 999,00 dinara za 50ml i 669,00 dinara za 25ml.

Ono kako bih opisala kremu jeste - prelepa podloga sa savršenom konzistencijom za lako nanošenje i dovoljnu pokrivenost. Godinama sam koristila tečne mineralne podloge, ali su uvek bile nekako teške na licu, a slabe pokrivnosti.

Ukoliko ste i vi u potrazi za kvalitetnom kremom koja će uspešno zameniti pokrivnu moć pudera, toplo vam preporučujem da isprobate Farmasi.