Kako se bliže sve topliji dani, tako većina zaljubljenica u šminku ne pomišlja na nanošenje pudera na lice. Razlog je jednostavan - ne postoji ništa gore od teškog osećaja pudera na licu, znojenja i nakupljanja u porama.

Zato ne čudi što je sve više onih koji prelaze na BB kreme kao bolju alternativu barem kada je u pitanju dnevna šminka. Za večenje prilike, puderi. ipak, imaju prednost.

Jedina BB krema koja mi bolje prekriva od pudera
Shutterstock 

BB krema kao što i samo ime sugeriše, kombinacija je kreme s toniranim sastojcima koji ujednačavaju ten, ali to ne znači da pre nanošenja lice nije dobro uobičajeno pripremiti te nahraniti. Na taj način BB krema će još bolje prianjati i postići svoj maksimalni efekat. Isto tako, BB kreme mogu se i nadograditi uz pomoć pudera u kamenu. Želite li da izbegnete teže pudere, BB kremu samo upotpunite puderom u kamenu, a kao rezultat dobiti ćete nešto jaču pokrivnu moć.

Ono što najviše volimo kod BB krema je i to što postoje one koje ujedno i neguju kožu, stoga je svakako reč o odabiru s koji nema greške. Isto tako, iako nema neke velike razlike između ‘letnjih’ i ‘zimskih’ BB krema, tokom toplijih dana ipak biramo one sa nešto fluidnijom teksturom, a ja sam pronašla savršenu za sebe u Srbotrade apoteci po ceni od 2.070 dinara, a reč je o Noreva Aquareva BB krema koja dubinski hidrira i neguje. Ima i UVA/UVB zaštitu, kao i SPF 15, a ono što je mnogi najvažnije daje ujednačen i svež ten, a ja mogu reći i da mi bolje prekriva i od pudera. Ukoliko volite BB kreme ili razmišljate da pređete na iste, preporučujem vam da probate prvo ovu!

noreva bb krema
lilly.rs 

 Bonus video

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože Tiktok/youngcouture


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted A.N.

https://static.mondo.rs/Binary/77/USLOVI-KORISCENJA-WMG.pdf

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.