Proizvodi koji kombinuju najbolje iz sveta lepote i šminke nisu nikakva novost na tržištu. To su proizvodi koji sadrže hranljive sastojke koje inače pronalazimo u proizvodima za negu kože, ali takođe imaju i elemente šminke za ujednačavanje tena i prekrivanje nepravilnosti. Leti, tonirane kreme su se pokazale kao najpraktičniji proizvodi koji mogu zameniti teške pudere...

Tonirane kreme su popularni kozmetički proizvod koji kombinuje hidrataciju kreme za lice sa blagim prekrivanjem pudera. One su dizajnirane da pruže prirodan izgled kože, ujednače ten i prekriju manje nedostatke, poput crvenila ili disko loracije. Prednost toniranih krema je što su lakše i prozračnije od klasičnih pudera i tečnih podloga, čime pružaju prirodan izgled kože bez osećaja težine. Zavisno od proizvoda, mogu pružiti blago do srednje prekrivanje, a neki proizvodi imaju i dodatne funkcije, kao što su SPF zaštita od sunca ili hidratantni sastojci za negu kože.

Tonirane kreme dolaze u različitim nijansama kako bi odgovarale svim tonovima kože. Važno je odabrati nijansu koja najbolje odgovara vašem prirodnom tonu kože kako biste postigli najprirodniji rezultat. Takođe, možete mešati različite nijanse tonirane kreme kako biste prilagodili boju svom licu tokom godišnjih doba ili promena boje kože. 

Otkrijte 5 najboljih:

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe All-In-1 Classic BB krema

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe All-In-1 Classic BB krema
dm 

Farmasi Skin Perfecting CC krema

 Noreva Aquareva BB krema

Noreva Aquareva BB krema
lilly.rs