Od svih high-end pudera koji su postali viralni, čini se da nijedan nije bio toliko hvaljen kao Armani Luminous silk. Lagana tečna podloga instant daje svež i svilenkasti izgled kože, sakrivajući nesavršenosti. 

Uz to je i veoma postojan, te se na koži ponaša gotovo poput seruma, što je upravo bio jedan od pluseva, odnosno razloga zašto ga bira toliko žena. 

Armani Luminous silk puder.
jasmin 

No, gde su plusevi, tu su i minusi, a u ovom slučaju to je cena, koja nije mala. Za ovaj puder u proseku treba dati oko 7.510 dinara što nije malo. 

Srećom, postoje i jeftinije alternative, a jedan drogerijski puder proglašen je za direktnu kopiju Armanijevog.

Nakon veoma pozitivnih recenzija na TikToku i Instagramu, puder Skin Silk brenda Revolution postao je novi must have beauty proizvod za besprekoran, hidriran izgled kože.

Pročitajte još: BB KREME ZBOG KOJIH ĆETE PUDERE BACITI U ĐUBRE: Prekrivaju sve nesavršenosti, a koža izgleda kao da ne nosite ništa

Kako su i same istakle korisnice koje su ga isprobale, Revolution puder jeste u formi seruma, što ga čini izuzetno laganim i negujućim na koži.

Puder Revolution skin silk
Alexandar cosmetics 

Poseban plus je i to što je formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i kompleksom peptida, što čini kožu jedrom i hidriranom. Kada je reč o pokrivnoj moći, ona se kreće od blage do srednje pokrivne, uz mogućnost nadograđivanja, a licu daje divan satenski finiš, kao da ste kožu provukli kroz filter. Plus mu je i cena koja je oko 1.550 dinara, što je ogromna ušteda u odnosu na Armanijev, te mu obavezno dajte šansu ukoliko ste u potrazi za proizvodom koji daje lep ten bez da vam isprazni novčanik.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:
Izvor: Wanted J. S.