Koji puder je zaista najbolji kada je u pitanju pokrivnost i prekrivanje bubuljica i drugih nesavršenosti kože? Internet prodavnica Lookfantastic sastavila je listu najpopularnijih pudera sa punim pokrivanjem za sve tipove i tonove kože. Bez obzira da li želite da potpuno pokrijete fleke, ožiljke i pigmentacije ili želite podlogu za dugotrajnu večernju šminku, takozvani „full coverage” puder idealan je izbor za svaki neseser.

Ovo su 3 najbolja pudera

NARS Cosmetics – All Day Luminous Weightless Foundation

NARS-ov All Day Luminous Weightless tečni puder daje ti besprekornu podlogu koja traje ceo dan. Visoko pigmentovana, lagana formula bez napora klizi po koži i pruža prirodnu pokrivnost. Puder je bez ulja i idealan je za mešovite i masne tipove kože jer reguliše sjaj bez da deluje suvo ili teško. Za potpuno prekrivanje i prirodan finiš preporučujemo nanošenje pudera prstima. Cena: 36 evra.

Yves Saint Laurent All Hours Foundation

YSL All Hours Foundation lično je pogodan za blago masne tipove kože i pruža mat i dugotrajan finiš. Otporan je na vodu i znoj i traje do 24 sata. Formula pudera sadrži visoku koncentraciju finih pigmenata koji se ravnomjerno stapaju preko nesavršenosti i pigmentacije, ostavljajući besprekoran finiš bez osećaja težine na licu. Cena: 54 evra.

The Ordinary – Coverage Foundation SPF 15 by The Ordinary Colors

The Ordinary's Coverage Foundation savršen je celodnevni puder s punim pokrivanjem. Na koži ne ostavlja osećaj maske te prekriva flekice kako bi se postigao ujednačen ten. „Polumat“ finiš daje prirodan izgled i ostaje postojan tokom dana bez skupljanja u fine linije kože ili bore. Uz SPF 15, puder nudi dodatnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Cena: 8 evra.

Bonus video

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože Tiktok/youngcouture

Izvor: miss7hr/ Wanted V.P.