screenshot/lilly.rs, lilly.rs Puderi sa velikom moći prekrivanja

Možda i s razlogom najvažniji deo rutine šminkanja svake žene jeste puder. A da bi ten bio savršen potreban je kvalitetan puder koji je spreman da prekrije i najizazovnije delove.

Moram priznati, nekada sam bila osoba koja je kontantno tragala za puderom sa većom pokrivnom moći koja je jedina uspevala da prekrije različita crvenila i nesavršenosti na mom licu.

Ipak, iako sada najviše volim laganije teksture sa blistavom završnicom, ali u situacijama koje zahtevaju da šminka mora da stoji ceo dan - priklanjam se timu najjačeg oružja u šminkanja, a to je svakako puder sa zavidnom prekrivnom moći.

puder sa visokom prekrivnom moći
Pexels/ MART PRODUCTION 

Bilo da imate suvu ili masnu kožu ili pak određeni problem, postoji proizvod formulisan specijalno za vas.

Sada umesto slojevitog šminkanja i prevelikih slojeva jednog pudera, postoje puderi čija je pokrivna moć toliko dugotrajna i snažna da se zadržavaju na vašem licu i do 24h bez topljenja i ostavljanja neurednih fleka. Otkrijte ih u galeriji na početku teksta!

većom pokrivnom moći
Shutterstock 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Laura Mercier puder TikTok/roseandben


Izvor: Wanted V.P.